Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren


Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat of kleur toch niet goed? Vrijwel alle ongedragen producten kunnen geretourneerd worden.
Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren mits het artikel ongedragen is. Dit geldt NIET voor afgeprijsde producten. Als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kan Bartufique het helaas niet terugnemen. Ook producten die niet in de originele staat verkeren, producten zonder labels en/of originele verpakking, ondergoed en oorbellen kunnen niet geretourneerd worden.


Hoe werkt retourneren?


Je kunt het product zelf per post terugsturen naar de webshop. Zorg ervoor dat je de factuur of een briefje met je gegevens mee terugstuurt met je retour. Je kunt het product ook zelf terugbrengen in de winkel. Het adres van de winkel kun je vinden onder 'Winkel'. Het is helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen.


Kan ik mijn bestelde product ook ruilen?


De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Hiervoor kunt u naar de winkel bellen. Het nummer van de winkel kun je vinden onder ''Winkel''.


Wat kost retourneren?


Bij het retourneren van een product ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten hiervan. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd teruggestuurd is naar ons, kunnen wij het pakket helaas niet aannemen. Breng je het product/de producten zelf terug naar de winkel, dan zijn hier vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden.